Категории

Зарядно за лаптоп Asus - 19V / 3.42A / 65W (Trapeze) TX300 Tablet - Заместител

Зарядно за лаптоп Asus - 19V / 3.42A / 65W (Trapeze) TX300 Tablet - Заместител
Модел: Параметри: 65W 19V 3.42A (Trapeze) TX300 Tablet
Артикулен номер :
Наличност: Наличен
0,00 лв.
Кол-во: Купи

AC Adapter ASUS 65W 19V 3.42A (Trapeze) TX300 Tablet - Заместител


Admin BG - Зарядно / захранване за лаптоп Asus