ЗА ДИЛЪРСКИ ЦЕНИ - 0878 69 58 69
Категории

Дънна платка за лаптоп Lenovo Ideapad G575G (integrated AMD E-300 1.3 GHz)

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС Дънна платка за лаптоп Lenovo Ideapad G575G (integrated AMD E-300 1.3 GHz)
Модел: Lenovo Ideapad G575G (integrated AMD E-300 1.3 GHz)
Артикулен номер :
Наличност: СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
105,00 лв.
Кол-во: Купи

Motherboard Lenovo Ideapad G575G (integrated AMD E-300 1.3 GHz)


AdminBG - Дънни платки за лаптопи: Lenovo IBM