ЗА ДИЛЪРСКИ ЦЕНИ - 0878 69 58 69
Категории

Вентилатор за лаптоп (CPU Fan) Lenovo ThinkPad E430 E530,E535

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС Вентилатор за лаптоп (CPU Fan) Lenovo ThinkPad E430 E530,E535
Модел: Lenovo ThinkPad E430
Артикулен номер : 40126002
Наличност: СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
20,99 лв.
Кол-во: Купи

CPU FAN Lenovo ThinkPad E430, E530, E535


Admin BG - Вентилатор за лаптоп Lenovo