ЗА ДИЛЪРСКИ ЦЕНИ - 0878 69 58 69
Категории

Клавиатура за лаптоп CLEVO W84 BLACK (Compatible INTELBRAS I300/ITAUTEC W7425)

Клавиатура за лаптоп CLEVO W84 BLACK (Compatible INTELBRAS I300/ITAUTEC W7425)
Модел: CLEVO W84 BLACK
Артикулен номер :
Наличност: Наличен
32,00 лв.
Кол-во: Купи

Клавиатура за CLEVO W84 BLACK (Compatible INTELBRAS I300/ITAUTEC W7425) - MP-07G33US-430


Layout: US   |   Цвят:  Черен |   P/N: 25-010354 / V-100920HS1US / N2VL-US / N2V-US / PK130A92B00 / AEVA6STU011 / MP-08G73US-6862 / PK130A91A00 / kbd  | 


Admin BG - Клавиатура за лаптоп Clevo