Каталог
IT Консултантски услуги Поддръжка и сервиз Ремонт на техника

Батерии за лаптоп Lenovo

16
Покажи:
Цена (възх.)
Ред:
Батерия за лаптоп Lenovo ThinkPad Edge 11" E10 ThinkPad X100e 120e 42T4781 (6 cell) - Заместител
68,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo IdeaPad Y430 L08O6D01 (6 cell) - Заместител
69,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 11.1V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo Thinkpad R61 T61 R400 T400 (за 14.1" wide) 42T5225 (6 cells) - Заместител
69,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo ThinkPad X200 X200s X200si X201 X201i X201s 42T4647 (6 cell) - Заместител
69,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Thinkpad X60 X61 92P1168 (4 cell) - Заместител
69,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 4 Cells Напрежение: 14.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo B460 B550 G430 G450 G455 G530 G550 - Заместител
72,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 11.1V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo Ideapad B470 B570 G460 G465 G470 G475 - Заместител
72,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 11.1V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo IdeaPad S9e S10 S10e S12 (6 cell) Черна - Заместител
72,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 11.1V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo IdeaPad S9e S10 S10e S12 Бяла (6 cell) - Заместител
72,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 11.1V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo ThinkPad E40 E50 L410 L412 L420 L421 L510 (6 cell) -Заместител
72,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 11.1V ..
Батерия за лаптоп Lenovo G550 3000 G430 G450 N500 Z360 - Заместител
72,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Lenovo ThinkPad T40 T40p T41 T41p T42 T42p T43 T43p (6 cell) - Заместител
73,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Thinkpad T60 R60 R61 T61 Z60 Z61 (без 14.1" wide) 92P1137 (6 cell) - Заместител
73,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Thinkpad T60 R60 R61 T61 Z60 Z61 6 cells Заместител
73,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Thinkpad T20 T21 T22 T23 02K6620 (6 cell) - Заместител
74,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..
Батерия за лаптоп IBM Thinkpad T30 02K6572 (6 cell) - Заместител
74,00лв
Свържете се с нас Свържете се с нас
Параметри:  Брой клетки: 6 Cells Напрежение: 10.8V ..